top of page

Loslaten is stoppen met vasthouden.

Zie jezelf hangen boven een rivier van Licht. Je houdt jezelf vast aan een tak van een boom. Het enige wat je hoeft te doen is je vingers, handen te openen en je te laten vallen in de rivier.

De rivier zal je dragen naar de plek waar je naar toe mag. Het zal je omarmen met Liefde en vertrouwen. Het idee dat je veilig aan de tak hangt is een illusie. Op een gegeven moment zullen je spieren verkrampen. Zul je gaan trillen en moet je loslaten.

Je bent zo gericht op het vasthouden, dat je het loslaten ziet als iets slechts, als beangstigend. Als je valt zul je gaan spartelen, je verzetten tegen de rivier, met het idee dat je zult verdrinken.

Draai het om, zie de rivier van Licht. Het is de bedoeling dat je loslaat. Dat je ziet dat de rivier, de stroom van het Leven is. Dat het oké is om je handen te openen en je erin te laten vallen.

Ga liggen in de stroom van het Leven. En vertrouw op het idee dat je gedragen zal worden. Het is de tijd dat je wordt wie je daadwerkelijk bent. En de stroom van het Leven, zal je daar met Liefde brengen.


(Uit het boek: Lichtflits, Iets in jou, www.lichtflits.com)


Na de ontspanning eindig ik al mijn lessen met een inspirerende quote, korte tekst of gedicht. Na een deugddoende yogales is je hart heel open en ontvankelijk voor diepere wijsheid.

Heel graag deel ik deze pareltjes ook hier met jullie.


32 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Missie

Comentarios


bottom of page