top of page

Uitkijken naar een nieuw jaar...tevreden terugblikken...het is goed zoals het is...Het laatste jaar was er één vol veranderingen: ik werd voor de tweede keer mama van een wolk van een dochter, ik studeerde na 3 intense jaren af als yogadocente, ik begon als zelfstandig onderneemster...


Als ik terugkijk naar wat geweest is, voel ik spontaan heel veel tevredenheid en dankbaarheid opborrelen.


Als ik uitkijk naar het jaar dat voor de deur staat, voel ik veel goesting en vertrouwen, wetende dat er ook dalen zullen komen, periodes waarin ik me onzeker, angstig en zoekende zal voelen..


Het is zo fijn om van yoga mijn beroep te mogen maken, om te werken met mensen, om hen te laten thuis komen bij zichzelf...

Het is niet altijd even duidelijk hoe ik het allemaal ga doen, en waar mijn professionele weg me brengen zal, maar één ding is zeker, ik doe het heel graag en ik ben nieuwsgierig waarheen mijn levenspad me het komende jaar brengen zal!

Namaste, Line

36 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Missie

댓글


bottom of page