top of page

Zalige liefdevolle intenties versterken met de zonnegroet


Met welke intentie ben ik nu aan het lezen, dit stukje tekst aan het schrijven?

Elke zonsondergang hier bij de Schelde brengt rust, ademruimte, laat ik onrust met het water meestromen! .... Je kan de zon zo zien zakken!

Dan hoor ik zo vaak een buizerd schreeuwen ...een zeldzame keer een ijsvogeltje ...binnenkort weer de karrekietjes ...

Dan laat ik me vollopen met mooie monenten van de dag, de hele herinnering mag openbloeien, geuren , kleuren, voelen en inspireren. Dankbaar kan ik mijn armen openspreiden naar de zon of zelfs een stukje zonnegroet doen.

Die warme kracht die ik voel wekt de nieuwsgierigheid naar morgen : wat zou ik morgen heel graag doen, beleven? En met wie? Hoe kan al wie en al wat er bij betrokken zal zijn er warm van worden, groeien, wakker worden ?

Samen ...met elkaar, met de zon en de aarde... samen.

Elke dag kleine en grote wondertjes.


Eén van de mooiste kwaliteiten van de zon: ze straalt voor iedereen, geen uitzondering! EN...


You must love in such a way

that the person you love feels free.

Thich Nhat Hanh

26 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page