top of page

DE WEEK VOOR DE EQUINOX - de wereld heeft je nodig

De energie is al enkele dagen zeer hoog, en het vraagt om extra inspanning om al wat er gebeurt in de wereld te 'plaatsen', om een extra laag emoties en overtuigingen-die-niet-meer-kloppen-voor-je los te laten, alle fysieke en energetische veranderingen te verwerken, en dan ook nog de gewone taken in je leven zo goed als mogelijk af te werken.

Het is niet voor niets dat numerologen 2022 'een jaar met een meestertrilling’ noemen, een jaar met extra uitdagingen en dus ook extra kans op snelle groei (Al eens bij stilgestaan dat de volgende 2/2/2-data-reeks pas vanaf 2200 zal plaatsvinden? Om het unieke en cruciale van deze tijdsperiode - 2002 - 2020- 2022 - te benadrukken...).

Wanneer je in een vliegtuig boven de wolken vliegt, zie je dat de Zon daar altijd schijnt. Dat is een goed beeld om vast te houden in deze tijden. De Zon, onze eigen hoogste bewustzijn, vrede, liefde, wijsheid en kracht, is er altijd en kan je altijd bereiken, vooral wanneer je dat écht wil, en je je boven de sluiers wil verheffen, door het stil te maken in je, door - zeker nu in deze tijd - je aura dieper dan anders schoon te maken, en door contact te maken met het hoogste en beste in jou en in het Universum. Daar word je rustig van, waardoor de rust verder rimpelt in het algemene energieveld. En vanuit die rust kan je ook met kracht en helderheid je mededogen actief laten worden, en doen wat gedaan dient te worden.


Verander wat je kan veranderen, aanvaard wat je (nog) niet kan veranderen, en zorg heel goed voor jezelf, ook fysiek.

De wereld heeft je nodig nu.


© Fran Tielemans
19 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page