top of page

Onze ware natuur

Bijgewerkt op: 22 feb. 2022

Herken je dat, dat verlangen naar liefde, naar onvoorwaardelijk ontvangen te worden.

Herken je de zoektocht daar naar. Ik herken het. Heel erg zelfs. Jaren en jaren zocht ik het buiten mij. Ik was het vergeten. Tot ik in visualisaties contact maakte met onze moeder aarde en een overvloedige stroom van onvoorwaardelijke liefde door me heen voelde gaan. Dat is ze, ten volle uit. Onze aarde. En dat is wat ik vergeten was. Dat ik één ben met haar. En met jou. Bij het ontwaken kreeg ik een prachtig beeld. Wij zijn de bloemen en de aarde is de boom. We zien elkaar als anders, want elke bloem is ook uniek en toch zijn wij hetzelfde want onze bron is hetzelfde, de boom. De boom voedt ons net zoals de aarde en even onvoorwaardelijk. Dat is wie we in essentie zijn. Één geheel. Verbonden met elkaar. Verbonden met de aarde. Verbonden met onvoorwaardelijke liefde. Ik voel zoveel dankbaarheid dat ik me dat terug herinner. Ik hoef niet te zoeken. Ik ben het. ❤️ Net als jij. ❤️

Sandra Decadt
17 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Missie

Comments


bottom of page